• banner

Spesiallaget jakkeslagsnåler en fin måte å formidle budskapet ditt på eller markedsføre merkevarene dine med dine egne unike design, og det er det ideellesalgsfremmende elementfor klubb, bedrift, skole for ulike typer anerkjennelse eller daterte arrangementer.Pretty Shiny Gifts rangerer den første merkeprodusenten, som leverer milliarder av merker til kunder fra hele verden.

Den vanlige fargefyllingen av tilpassede merker inkluderer hard emalje, imitert hard emalje, myk emalje osv. Pretty Shiny Gifts har aldri gitt opp teknikkfremgangen, og holder tritt med det rådende.Her anbefales det en ny fargefyllingsmetode — UV-sensitiv emaljestift.Fargene vil endres under solskinnet.Under det mørke lyset viser fargen en annen farge, og under sollys endres den til en annen farge.Du hører kanskje om dette i andre produkter, men det er ny teknikk som brukes på pinnene.Du kan forestille deg hvor overrasket det er hvis det brukes til kampanjen.For eksempel, på konferansen, er det funnet at fargene er forskjellige innendørs og utendørs.Det unike vil øke effekten av reklame.Den nye fremgangen i fargeteknikken – fargeskiftende jakkeslagsnål gjør pinnene dine ANNERLEDES.

 

Hvis du ønsker å legge til de andre forskjellene på pinnene for å være unike, kan det gjøre pinnene med puslespillpinner eller pinner med ristehode.Firmaets logo vil bli dypt imponert.Ulike pletteringsfinisher som skinnende gull, nikkel, satenggull etc. er tilgjengelig på forespørsel.Det er forskjellig tilbehør som kan velges, clutchene, sikkerhetsnålen osv. Som en Disney-godkjent produsent og med mer enn 40 års erfaring i denne linjen, betyr det å velge oss at du ikke trenger å bekymre deg for pakkingen da vi kunne tilby en stopptjeneste.Eventuelle spørsmål, vennligst overlat til oss for profesjonelle forslag.

https://www.sjjgifts.com/news/uv-sensitive-enamel-pin/


Innleggstid: 13-jan-2022