• banner

Mansjettknapp er en dekorativ feste som brukes for å feste de to sidene av mansjettene på skjorten.Den er kun designet for bruk med skjorter som har knapphull på begge sider, men ingen knapper.Et par edle og fasjonablemansjettknapper et perfekt gavealternativ for menn som uttrykker observasjonen av mannens smak, og som et symbol på raffinement, stil og eliteklasse.

 

Pretty shiny Gifts er i stand til å produsere spesialtilpassede mansjettknapper av svært høy kvalitet i mange forskjellige former og stiler.Nye tilpassede design kan graveres i 2D og 3D, buet form med utskåret, polert, subtilt formet, farge fylt med glød i mørket og glitrende, flere deler satt sammen, og til og med dekorert med edel rhinestone, for å passe preferansen til alle menn .Materialet kan være bronse, 925 sterlingsølv, rustfritt stål med forskjellige pletteringsfinisher.

 

For å sikre at mansjettknapptilbehøret festes godt, er det vanligvis 3 forskjellige loddemetoder.Den vanligste og sterkeste er sølvlodding for bronse- og kobbermateriale.For jernmansjettknapper tinnlodder vi vanligvis beslaget på en flat metallpute først og deretter for liming.Den siste er nagler for sinklegeringsmateriale.

 

Spesifikasjon:

Materiale:bronse, kobber, jern, sinklegering, rustfritt stål, sterling sølv

Logoprosess:dø struck, die casting, foto etset, utskrift, lasergravering, tapt voks støping

Farge:cloisonné, syntetisk emalje, myk emalje, trykkfarge, transparent farge, glitrende farge, med rhinestone etc.

Plating:gull, sølv, nikkel, krom, svart nikkel, tofarget, sateng eller antikk finish

Tilbehør:#310, 311, 312, 313, 326, 328

Pakke:individuell polypose, 2 stk som et sett i en plastboks, gaveeske

 

Mansjettknapp er perfekt for alle formelle og uformelle anledninger, for eksempel antrekk til et bryllup, bursdag, jubileum, kontormøte, minnesmerke, en smoking for et skoleball, middag på en fancy restaurant osv. Pretty Shiny Gifts er en ledende profesjonell produsent innenskreddersydde metallprodukteri mer 37 år.Ta gjerne kontakt med oss ​​påsales@sjjgifts.comfor å få flere ideer om de tilpassede mansjettknappene.

https://www.sjjgifts.com/news/high-quality-custom-cufflinks/


Innleggstid: 26. april 2021