• banner

Den pågående pandemien har gjort rensemidler, rengjøringsmidler og desinficeringsmidler viktige ettersom forbrukere prøver sitt beste for å navigere i den nye normalen og holde seg trygge, så desinfeksjonsmiddelholderen er ment å hjelpe til med å gjøre det tidligere for å ha dem tilgjengelig.

 

Å holde hendene rene er viktigere enn noen gang, dessverre har du ikke alltid såpe og vann til rådighet.Hold hånddesinfeksjonsmiddelet ditt i nærheten med disse søte håndspritholderne, spesielt etter å ha håndhilst på folk, sjekket ut i matbutikken, før og etter spising og når du bare trenger å friske opp hendene.

 

Pretty Shiny Gifts Inc. Limited utviklet bærbare hånddesinfeksjonsholdere i 4 stiler, perfekt tilbehør for å holde flasken med hånddesinfeksjon.Den dreibare klipsen kan enkelt festes til ryggsekken, veske, belteløkke og mer for rask tilgjengelighet mens du er på farten.Snoren og den korte stroppen fungerer ved å være plassert på halsen og er flott for ansatte som skal tilbake på jobb.Nøkkelringen i neopren og lær bidrar også til å holde hånddesinfeksjonsmiddel innen rekkevidde og trenger aldri å finne deg selv på jakt etter hånddesinfeksjonsgelen, den er rett ved fingertuppene.

1. Nøkkelbånd og kort stropp

2. Neopren nøkkelring

3. Klap armbånd

4. Nøkkelring i skinn

 

Tilpasset ditt eget spesifikke design på hånddesinfeksjonsholder fra SJJ!

https://www.sjjgifts.com/news/hand-sanitizer-holder/


Innleggstid: 18. september 2020